• +45 32 53 14 03

Nyheder Thoka Finmekanik ApS.

ISO certificeret finmekanisk virksomhed i København på Sjælland

ISO 9001:2015 certificering

August, 2021

Som led i vore fortløbende bestræbelser på bla. højere kvalitetssikring, kan vi med glæde meddele at ledelsessystemet hos Thoka Finmekanik ApS. nu er ISO 9001:2015 certificeret.

Dygtige finmekaniker svende fra Thoka i Dragør

Sølvmedalje til vores tidligere lærling, Rasmus Frøland

November, 2020

Det er med stor glæde og stolthed, at vores tidligere lærling, Rasmus Frøland modtog en sølvmedalje den 03/11-2020 for sin flotte svendeprøve.

Også et stort tillykke skal lyde til Rasmus, som vandt DM i Skills, ligeledes som industritekniker

Juni, 2019

Ud over det, blev han også udvalgt til at være med på en 2 måneder lang tur til Lockheed Martin i USA. En tur som er arrangeret og betalt af Dansk Industri, Metal og Multicut.

Vi glæder os meget til at høre om turen når Rasmus kommer tilbage, inden han efter sommeren skal tilbage til skolen for at afslutte sin svendeprøve.

Hurra, vores nyuddannede svend, Aage har fået medalje for sin svendeprøve

Maj, 2019

Tirsdag den 14. maj fik Aage Henrik Hansen overrakt Håndværkerforeningen Københavns bronzemedalje ved en ceremoni på Københavns Rådhus, hvor Håndværkerforeningen, TEC og Next Uddannelse Københavns hædrede årets dygtigste nyuddannede håndværkere. H.M. Dronningen var til stede, og ønskede Aage tillykke.

Aage er uddannet industritekniker her fra Thoka Finmekanik, og han er efter sin læretid blevet fastansat her hos Thoka Finmekanik.